Meillä on useita työpaikkoja avoinna!

Kannattaa katsoa tämä sivu alas saakka. Useissa paikoissa saattaa hakuajat olla pitkiä, kun emme ole löytäneet asiakkaallemme juuri sitä oikeaa ammattilaista, vielä!

Voit käydä katsomassa avoimet työpaikat sekä jättää Sinulle oikeaan hakuun liittyen hakemuksen ja CV:n tätä kautta:

https://rentx.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1

______________________________________________________________

Haemme asiakkaallemme Aparnas Remontit´lle ammattitaitoista

Kirvesmiestä / Timpuria

Ammatissa tarvitaan monipuolisia kädentaitoja, tyylitajua, harkintaa ja tinkimättömyyttä oman työn jäljestä. Työntekijän tulee pystyä työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä. Laajaan tehtäväkenttään kuuluvat esimerkiksi puu- ja levymateriaalien käyttöön, rakennuksen mittaamiseen ja rakennustuotteiden asennukseen liittyvät työt. Työssä tarvitaan monitaitoisuutta.

Töitä tehdään sekä tunti- että urakkatahtiin, joten seinä-, lattia- ja kattolevytystöistä olisi hyvä olla aikaisempaa kokemusta. Tarjolla on hyvä työ hyvälle tekijälle, jolla on asiakaspalveluasenne kohdallaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Peter Holmstöm numerossa 040-8495 331.

Rekrytointi toteutetaan yhteystyössä Henkilöstövuokraus Rent-X Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 24.6.2018 täältä: https://goo.gl/upZbfp

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Aparnas Remontit on Uudellamaalla toimiva rakennusliike. Tarjoamme remontit sekä yrityksille, että yksityisille kotitalouksille. Tyypillisimpiä remonttikohteitamme ovat omakotitalot, rivitalot, sisätilat kerrostaloasunnoissa sekä yritysten liiketilat. Laadukkaat materiaalit, remontin tarkka suunnittelu sekä ammattitaito ovat avainasemassa yrityksessämme. Tyytyväinen asiakas on ilomme.

____________________________________________________________________________

Olisitko Sinä asiakkaallemme eccel.io´lle sopiva B2B

Buukkari/ajanvaraaja

Haemme teknologia-alan startuppiin aktiivisia henkilöitä, joiden tehtävänä on sopia omille yritysmyyjille laadukkaita asiakastapaamisia. Aiempi työhistoria ei ole ratkaiseva, mutta kokemus markkinoinnista ja myynnistä on eduksi. Sosiaalisen median tuntemus sekä oma käyttökokemus on plussaa. Tässä työssä ratkaisee halu oppia sekä aktiivinen ote tehdä työ hyvin.

Tulet siis varaamaan soittamalla ja sosiaalisen median kautta yritysmyyjillemme käyntejä yrityspäättäjille. Yritysmyyjien tavoitteena on löytää toimivia ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen sosiaalisen median työkaluilla, joita eccel.io yrityksille tarjoaa.

Työpaikka sijaitsee Helsingissä, mutta etätyön tekeminen on myös mahdollista, jopa ulkomailla.

Eduksesi on:

Sinulla on kokemusta buukkauksesta tai muun tyyppisestä myyntityöstä. Olet vakuuttava ja kykenet viestimään asiasi ytimekkäästi, jotta tapaamisen sopiminen onnistuu. Osaat kuunnella asiakasta ja kirjata ylös toimenpiteet, jotka asiakas kertoo sekä viestiä niistä organisaatiossa eteenpäin. Ymmärrät markkinoinnin merkityksen myynnin tukena.

Työntekoasi tukee soveltuva koulutustausta esimerkiksi kaupalliselta tai media-alalta.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle uuden ja erittäin mielenkiintoisen tehtävän kehittyvältä sektorilta, sosiaalisen median parista. Tehtävässä voit vaikuttaa oman työsi kehittämiseen sekä tulevaisuuteesi yrityksessä. Saat käyttöösi alan parhaimmat työkalut, esimiehen ja tiimin tuen ja hyvän perehdytyksen! Työpaikkasi sijaitsee Kampissa, Helsingissä. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä työtä etänä, jopa ulkomailta käsin.

Lisätietoja mielenkiintoisesta positiosta antaa Founder/CTO Simo Mykkänen 21.5. ja 22.5. kello 15-17.00 numerossa: +358 50 3553 990.

Rekrytointi toteutetaan yhteystyössä Henkilöstövuokraus Rent-X Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 7.6.2018 täältä: https://goo.gl/x5bcXf

Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Eccel.io on teknologia-alan startup, joka toimii digitaalisen markkinoinnin kentässä. Tavoitteena on saada aikaan tuloksia käyttämällä ohjelmistoa, joka on käyttäjäystävällinen ja toimiva. Eccel.io on saavuttanut lyhyessä ajassa menestystä sekä monipuolisen asiakaskunnan. Tutustu yritykseen ja sen tarjoomaan palveluvalikoimaan: www.eccel.io

____________________________________________________________________

Olisitko sinä asiakkaallemme eccel.io´lle modernin myynnin osaaja,

Asiakastyön ammattilainen

Haemme teknologia-alan startuppiin myynnin kokemusta omaavaa aktiivista henkilöä, jonka tehtävänä on löytää toimivia ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen sosiaalisen median työkaluilla, joita eccel.io yrityksille tarjoaa. Työpaikka sijaitsee Helsingissä, mutta etätyön tekeminen on myös mahdollista, koti- tai jopa ulkomailla.

Tehtävänkuvaus:

Autat asiakasta saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteet tarjoamalla ainutlaatuisia sosiaalisen median työkaluja. Olet aktiivisesti yhteydessä eri tyyppisiin ja eri kokoisiin asiakkaisiin. Tarjoat juuri heidän tarpeisiinsa sopivia, kattavia ja monipuolisia ratkaisuja.

Eduksesi on:

Sinulla on 2-5 vuoden kokemus myyntityöstä. Olet vakuuttava asiakastyön tekijä ja haluat keskustella asiakkaan liiketoiminnan kehittämisestä yritysten päättäjien kanssa. Osaat kuunnella ja kartoittaa asiakkaan haasteita ja pyrit ratkaisemaan niitä tuloksellisesti. Ymmärrät markkinoinnin merkityksen myynnin tukena.

Työntekoasi tukee soveltuva koulutustausta esimerkiksi kaupalliselta tai media-alalta.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle uuden ja erittäin mielenkiintoisen tehtävän kehittyvältä sektorilta, sosiaalisen median parista. Tehtävässä voit vaikuttaa oman työsi kehittämiseen sekä tulevaisuuteesi yrityksessä. Saat käyttöösi alan parhaimmat työkalut, esimiehen ja tiimin tuen ja hyvän perehdytyksen tarjoomaan. Työpaikkasi sijaitsee Kampissa, Helsingissä. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä työtä etänä, jopa ulkomailta käsin.

Lisätietoja mielenkiintoisesta positiosta antaa Founder/CTO Simo Mykkänen 21.5. ja 22.5. kello 15-17.00 numerossa: +358 50 3553 990.

Rekrytointi toteutetaan yhteystyössä Henkilöstövuokraus Rent-X Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 7.6.2018. Linkki hakemuksen jättöön: https://goo.gl/RLAcq3

Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Eccel.io on teknologia-alan startup, joka toimii digitaalisen markkinoinnin kentässä. Tavoitteena on saada aikaan tuloksia käyttämällä ohjelmistoa, joka on käyttäjäystävällinen ja toimiva. Eccel.io on saavuttanut lyhyessä ajassa menestystä sekä monipuolisen asiakaskunnan. Tutustu yritykseen ja sen tarjoomaan palveluvalikoimaan: www.eccel.io

____________________________________________________________________________

Could you be the perfect match for our customer?

Front-End Developer

Our customer is building the world´s leading trademark search and protection tools using the latest Machine Learning, AI and NPL technologies and techniques. The company is growing fast. They need in their development team a Front-end Developer, who will participate in the design and specification of new products and services in Helsinki.

You will be working with technology stack that utilizes the best programming tools and practices, such as Functional Programming, Microservice-based Architecture and an Agile way of working. You will also get to work with Big Data.

Some of the important items in teams toolbox:

 • React, ES201x, TypeScript
 • Single-page applications, responsive design
 • REST, HTTP, JSON
 • CSS, vector graphics (SVG)
 • Interaction design
 • Functional programming

The prefect member of the team:

 • is a team player
 • has good communication skills in English for technical and non-technical audiences
 • understands and empathises the user
 • has the eye for visual details
 • has system thinking skills and strives for simplicity, clarity and consistency
 • has the ability to design and implement subtle micro-interactions and motion design
 • has understanding of CSS
 • can prioritize work and find balance between business, technical, and user requirements
 • keeps up with the latest news of web development and knows where to find information

Understanding of Scala, Java, SQL, bash, Ansible, Apache and other backend technologies is an advantage.

As part of the team you will have:

 • ownership to work and a lot of responsibility
 • all the tools you need to do your work
 • change to learn new things
 • an impact on our product
 • flexible working hours
 • competitive salary
 • career development opportunities
 • chance to be part of a fast growing startup company with a multinational team
 • fun, open and friendly working culture with minimal bureaucracy

Recruitment will be done with Henkilöstövuokraus Rent-X Oy. The work begins when we find the right person to our customer. Leave your application and CV as soon as possible but before 4.6.2018: https://goo.gl/Zy7cWf

_______________________________________________________________

We are looking for our customer the right person to grow and be

Sales Development Representative

We are looking for motivated and energetic Sales Development Representatives to join the pre-sales team in Helsinki or Ireland. If you want to have an exciting position and develop in sales, this could be the perfect match for you and us!

You will be:

 • Focused on researching potential new clients -analyze information, contact the right ones to get further
 • Learning about the prospect and asking the right questions (this position is more about discovery than sales)
 • Facilitating a smooth passing of the lead onto the Sales Specialist who will continue the sales process

To succeed in this you should have:

 • Some B2B -sales experience
 • Excellent verbal and written communication skills in English (other languages like German, Spanish and French are a big plus!)
 • The ability to develop sales opportunities by researching, profiling and identifying potential
 • Ability to navigate a business landscape to generate qualified leads
 • A self-starter attitude with bundles of enthusiasm and a can-do spirit
 • Good prioritization and time-management skills
 • Ability to manage and maintain the prospect database (Salesforce.com)
 • Ability to work in target-driven environment
 • Ideally, a college degree or equivalent
 • Strong team player and collaborative approach – happy to ‘get stuck in’ as needed

We will be offering to you:

 • Flexible working hours
 • Competitive salary and commission
 • Career development opportunities
 • Chance to be part of a fastgrowing startup company with a multinational team
 • Fun, open and friendly working culture with minimal bureaucracy
 • Opportunity to gain an extensive insight and knowledge of Intellectual Property
 • All the support you need to do your best as a team member to reach the common goals

Recruitment will be done with Henkilöstövuokraus Rent-X Oy. The work begins when we find the right person to our customer. Leave your application and CV as soon as possible but before 4.6.2018: https://goo.gl/RVnWxX

_____________________________________________________

We are looking for our customer:

Data Integration Architect

Could you be the one and the best Data Integration Architect -pro to our customer´s innovative and dynamic team?

In the office in Helsinki you will be:

 • Working with the team to create performant ETL/ELT and Machine learning pipelines
 • Writing/configuring ETL processes to bring data from various external sources
 • Monitoring / improving data consistency and integration flows

We expect you to have experience from Scala, Java, XML, JSON, SQL and Linux scripting. Experience from Web crawling / scraping is a big plus!

As part of the team we will offer you:

 • Ownership to work in the best way possible and a lot of responsibility
 • All the tools you need to do your work
 • Change to learn new things and to have an impact on our product
 • Flexible working hours and great work life balance
 • Competitive salary
 • Great career development opportunities
 • Chance to be part of a fastgrowing startup company with a multinational team
 • Fun, open and friendly working culture with minimal bureaucracy

Recruitment will be done with Henkilöstövuokraus Rent-X Oy. The work begins when we find the right person to our customer. Leave your application and CV as soon as possible but before 4.6.2018: https://goo.gl/i24WK5

________________________________________________________

Haemme asiakasyrityksellemme projektitehtäviin

TIG-HITSAAJIA!

Asiakkaamme on suomalainen teknologiayritys, joka tuotteillaan ja palveluillaan auttaa teollisuutta tehostamaan toimintaansa. Ydinosaamista ovat prosessi- ja materiaalinkäsittelyn ratkaisut, ruostumattomat materiaalit sekä korkeaa hygieniatasoa vaativan teollisuuden laitteet ja palvelut. Yrityksen asiakaskunta muodostuu elintarvike- ja prosessiteollisuuden johtavista yrityksistä Suomessa ja ulkomailla.

Hakijoilta odotamme:

- voimassa olevaa TIG-luokkaa levylle/putkelle tai valmiutta suorittaa ko. luokka pajalla
- kuvanlukutaitoa
- hyvää työasennetta
- voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja
- valmiutta reissutöihin
- englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Rekrytointi toteutetaan yhteystyössä Henkilöstövuokraus Rent-X Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 1.6.2018 mennessä. Linkki hakemuksen jättöön tässä: https://goo.gl/76i3Yk

Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

_______________________________________________________________

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta

Kirjanpitäjää

Etsimme osaavaa, aikaansaavaa sekä asiakaslähtöisesti toimivaa kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen, mukavaan ja ammattitaitoiseen tiimiin. Työ edellyttää taloushallinnon osaamisen lisäksi numerotarkkuutta, huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä.

Pääasiallinen toimipaikka on Helsingissä, Kaapelitehtaalla. Toimimme myös Forssassa, Kehräämön alueella, jossa satunnaisesti tulee työtehtäviin liittyen käydä. Suosimme myös etätyöskentelyä. 

Suoriutuaksesi tehtävästä erinomaisesti on sinun oltava vastuuntuntoinen, tarkka ja joustava. Omaat myös hyvät sosiaaliset taidot ja halun työskennellä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä toivomme:

-  Sopivaa koulutusta, esim. Tradenomi (taloushallinto/ laskentatoimi)

-  Useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä

-  Sujuvaa toimisto-ohjelmien (taulukkolaskenta, tekstin käsittely) käyttöä

-  Rivakkaa ja joustavaa työskentelyasennetta

-  Halua kehittyä

-  Kokemusta Maestro-ohjelmistojen käytöstä

Tarjoamme kokopäiväisen työn, jossa ammattitaitoiset työkaverit ovat tukenasi ja mielenkiintoiset asiakkaat kumppaneitasi. Työtehtävien suorittamisen suhteen emme ole paikkasidonnaisia vaan sinulla on mahdollisuus myös etätöihin sekä työskennellä Helsingissä tai Forssassa.

Rekrytointi toteutetaan yhteystyössä Henkilöstövuokraus Rent-X Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.6.2018. Linkki hakemuksen jättöön tässä: https://goo.gl/U2u2c3

Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy, kun löydämme oikeat osaajat!

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Eero Salo, puh. 0207 435 023.

Tili-Häme Oy on laadukasta ja varmaa palvelua tarjoava tilitoimisto, jolla on yli 30 vuoden kokemus. Asiantuntevat kirjanpitäjämme tarjoavat numeroiden ja suorituksen lisäksi palvelua, jossa huomioidaan asiakas ja hänen tilanteensa. Asiakkaamme arvostavat ihmisläheistä tapaamme toimia!

____________________________________________________________________

Haemme PK-seudulle vakituiseen tehtävään

Työpäällikköä

Basso Building Systems Oy:n asuntotuotanto on vahvassa kasvussa. Nyt ja tulevaisuudessa tarvitaan kokenutta työpäällikköä johtamaan kerrostalotyömaita. Henkilöllä tulee olemaan vastuullaan rakennusprojektien kustannukset, hankinta ja projektien johtaminen. Jos olet rakennusalan ammattilainen, tartut aktiivisesti asioihin, olet ratkaisukykyinen, toimit oma-aloitteisesti ja vastuullisesti, voit olla hakemamme alan ammattilainen.
 

Työnkuvaus:

Vastaat itsenäisesti koko työmaan toiminnasta ja tuloksesta
Rakennat ja virität tehokkaan työmaakoneiston tavoitteiden saavuttamiseksi
Järjestät, johdat ja valvot aliurakointia
Suunnittelet ja varmistat, että projekti etenee onnistuneesti

Sinulta odotamme:


Kokemusta rakennusalalta sekä rakennusalan koulutusta
Kokemusta työnjohto- tai työmaatyöskentelystä
Systemaattista ja selkeää työskentelytapaa sekä päättäväistä asennetta
Kykyä ennakoivasti suunnitella työmaan toiminta tietokoneohjelmia hyväksi käyttäen
Rakennusteknistä osaamista sekä urakoitsijaverkostoa
Tuotteiden ja töiden kustannus- ja hintatietoutta
Kykyä säännöllisesti raportoida onnistumisestasi esimiehillesi


Katsomme eduksi:

Hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot
Kyvyn kehittää toimintamalleja tuloksen ja asiakaskokemuksen parantamiseksi
Tietotaidon suunnittelu- sekä hankintatyöstä

Tarjoamme:

Kilpailukykyisen palkkauksen
Asiantuntevan organisaation työsi tueksi
Positiivisen urakehityksen kasvavassa organisaatiossa

Rekrytointi toteutetaan yhteystyössä Henkilöstövuokraus Rent-X Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 13.5.2018 mennessä. Linkki hakemuksen jättöön tässä: https://goo.gl/fdk91t

Lisätietoja tehtävästä antaa Olli Koivunen, puh. 050-347 9029 ja Jukka Lehtonen, puh 0400-227589.

Basso Building Systems toteuttaa vuosittain satoja pien-, rivi- ja kerrostalokohteita pääkaupunkiseudulle. Asuntotuotannossamme korostuvat omaleimainen suunnittelu sekä paikalla muuratut ja rapatut talot, jotka säilyvät tyylikkäinä ja laadukkaina vuosikymmenestä toiseen. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 30 miljoonaa euroa ja toiminta on kasvussa. http://www.bassotalo.fi/

____________________________________________________________________

Haemme asiakkaallemme PK-seudulle vakituiseen tehtävään

Työmaapäällikköä / Työnjohtajaa

Basso Building Systems Oy:n asuntotuotanto on vahvassa kasvussa. Nyt ja tulevaisuudessa tarvitaan kokenutta työmaapäällikköä johtamaan kerrostalotyömaita. Henkilöllä tulee olemaan vastuullaan rakennusprojektien kustannukset, hankinta ja projektien johtaminen. Jos olet rakennusalan ammattilainen, tartut aktiivisesti asioihin, olet ratkaisukykyinen, toimit oma-aloitteisesti ja vastuullisesti, voit olla hakemamme alan ammattilainen.

Työnkuvaus:

Vastaat itsenäisesti koko työmaan toiminnasta ja tuloksesta
Rakennat ja virität tehokkaan työmaakoneiston tavoitteiden saavuttamiseksi
Järjestät, johdat ja valvot aliurakointia
Suunnittelet ja varmistat, että projekti etenee onnistuneesti

Sinulta odotamme:


Kokemusta rakennusalalta sekä rakennusalan koulutusta
Kokemusta työnjohto- tai työmaatyöskentelystä
Systemaattista ja selkeää työskentelytapaa sekä päättäväistä asennetta
Kykyä ennakoivasti suunnitella työmaan toiminta tietokoneohjelmia hyväksi käyttäen
Rakennusteknistä osaamista sekä urakoitsijaverkostoa
Tuotteiden ja töiden kustannus- ja hintatietoutta
Kykyä säännöllisesti raportoida onnistumisestasi esimiehillesi

Katsomme eduksi:

Hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja
Kykyä kehittää toimintamalleja tuloksen ja asiakaskokemuksen parantamiseksi
Mukanasi tuomaa tietotaitoa suunnittelu- sekä hankintatyöstä

Tarjoamme:

Kilpailukykyisen palkkauksen
Asiantuntevan organisaation työsi tueksi
Positiivisen urakehityksen kasvavassa organisaatiossa

Rekrytointi toteutetaan yhteystyössä Henkilöstövuokraus Rent-X Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 13.5.2018 mennessä osoitteessa: https://goo.gl/gU18uW Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Lehtonen, puh 0400-227589.

Basso Building Systems toteuttaa vuosittain satoja pien-, rivi- ja kerrostalokohteita pääkaupunkiseudulle. Asuntotuotannossamme korostuvat omaleimainen suunnittelu sekä paikalla muuratut ja rapatut talot, jotka säilyvät tyylikkäinä ja laadukkaina vuosikymmenestä toiseen. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 30 miljoonaa euroa ja toiminta on kasvussa. http://www.bassotalo.fi/

_____________________________________________________________________

Olisitko Sinä etsimämme

Testiautomaatiokehittäjä

Etsimme asiakkaallemme osaajia testiautomaatiotiimiin. Testiautomaatiokehittäjänä autat yrityksen asiakkaita heidän teknisissä haasteissaan, kehität automaatiota, työkaluja ja ajoalustoja. Pääset mukaan yrityksen huipputiimiin, joka ratkoo tehokkuuden ja laadun haasteita. Laadukkaalla osaajajoukolla on kyky ja erityinen luottamus toimia eri toimialojen tunnetuissa asiakasyrityksissä.

Odotamme Sinulta

 • Usean vuoden kokemusta ohjelmistotestauksesta ja kiinnostusta laadunvarmistusta kohtaan
 • Vähintään vuoden kokemusta testiautomaatiosta ja Robot Frameworkista
 • Kokemusta seuraavista:

Yleisimmät käyttöjärjestelmät (Windows, Unix/Linux)
Ohjelmointi/skriptaus (esim. Python, C++, Java)
CI-työkalut, kuten Jenkins/Hudson tms.
Web-teknologiat (HTML5, CSS, PHP, Ruby, JavaScript, MySQL)
Testauksenhallintatyökalut
Automaatiotestausjärjestelmän pystytys

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Suuri osa tiimistä työskentelee pääsääntöisesti asiakkaiden luona. Henkilöstölle järjestetään toki yhteisiä kohtaamisia erilaisten tapahtumien merkeissä. Yrityksen omat toimitilat sijaitsevat Helsingin Punavuoressa.

Yritys on vahvasti kansainvälinen ja projekteissa saatetaan tarvita englannin kielen taitoa. Suomen kielen taito on kuitenkin ensisijainen.

Mitä Sinulle on tarjolla?

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mahtavat ja osaavat tiimikaverit! Tarjolla on tekemistä, osaamista ja asennetta vastaava kilpailukykyinen palkka ja monipuoliset edut. Pääset kehittämään ja kouluttamaan itseäsi – yritys on ISTQB:n kumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueella.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si täältä: https://goo.gl/YAJDCF

Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy, kun löydämme oikeat osaajat!

Asiakkaamme on konsulttiyritys, joka luo yksilöllistä arvoa asiakkaille tarjoamalla ratkaisutoimituksia kolmella eri liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Yrityksen palveluissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Yrityksen palveluksessa on yli 2000 työntekijää Pohjoismaissa (pl. Islanti) ja Saksassa. Yritys on listattu Tukholman OMX-pörssissä.

____________________________________________________________________

Olisitko Sinä etsimämme

C++ / Linux Developer

Haluaisitko olla mukana mielenkiintoisissa kansainvälisissä tuotekehitysprojekteissa? Etsimme asiakkaamme ohjelmistokehitystiimiin lisää osaajia. Voit olla taustaltasi Back-end-, Front-end- tai UI-kehittäjä, tai vähän kaikkea näitä. Tärkeintä on, että olet motivoitunut varmistamaan ohjelmiston laadun riittävillä yksikkötesteillä ja testiautomaatiolla.

C++ / Linux Developer -tehtävässä osallistut sulautettujen Linux-pohjaisten automaatiojärjestelmien ohjelmistokehitystehtäviin ketterässä tiimissä Hyvinkäällä. Tehtävässä menestyminen vaatii erityisesti sulautetun C++ -ohjelmoinnin osaamista käyttäen nykyaikaisia kirjastoja kuten STL ja Boost. Erilaisten mikrokontrollerien tuntemus on etu.

Arkkitehtuuriosaaminen sekä hajautettujen järjestelmien, TCP/IP-verkkojen, tietoturva-asioiden, algoritmien ja elektroniikan tuntemus on eduksi. Käytössä on moderneja pelivälineitä kuten C++11, STL, Boost, Qt, QML, Python, Git, Robot Framework, Jenkins, Buildroot, Yocto, Systemd, Scons etc.

Yritys on vahvasti kansainvälinen ja projekteissa tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa.

Suuri osa tiimistä työskentelee asiakkaiden luona, mutta yhteisiä tapaamisia ja tapahtumia järjestetään myös oman henkilökunnan kesken. Yrityksen virallinen osoite on Helsingissä, mutta toimipaikkasi on Hyvinkäällä.  

Mitä Sinulle on tarjolla?

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mahtavat ja osaavat tiimikaverit! Tarjolla on tekemistä, osaamista ja asennetta vastaava kilpailukykyinen palkka ja monipuoliset edut. Pääset kehittämään ja kouluttamaan itseäsi – yritys on ISTQB:n kumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueella.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si täältä: https://goo.gl/nm58mv

Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy kun löydämme oikeat osaajat!

Asiakkaamme on konsulttiyritys, joka luo yksilöllistä arvoa asiakkaille tarjoamalla ratkaisutoimituksia kolmella eri liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Yrityksen palveluissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Yrityksen palveluksessa on yli 2000 työntekijää Pohjoismaissa (pl. Islanti) ja Saksassa. Yritys on listattu Tukholman OMX-pörssissä.

__________________________________________________________________________

We are looking for our customer:

Sales Director

 • Member of the Company management team
 • Sales strategy planning with CEO, COO and CFO
 • International sales team building for partner sales
 • Team leadership and motivation
 • Sales pipeline management
 • Interaction with partner CXO teams

Sales Director must have:

 • Experience of partner sales model in ICT sales
 • 10+ years of sales leadership experience
 • Proven track record in building growing and scalable sales operation in professional B2B context
 • Experience and interest to lead international teams
 • Solid sales record of sales team reaching targets
 • Have strong experience in software, technology solutions and system integration sales to large accounts and enterprises.
 • Experience in communication/presenting at the executive level
 • Established relationships with executives (VP, C Level).
 • have experience in running long, complex B2B sales cycle processes for large companies.
 • Readiness to travel
 • Start-up mentality and attitude
 • Sales coach attitude and skills
 • Written and spoken fluency in English, other languages will be an advantage.

+     Understanding of GRC solutions will be a great advantage.

What we offer?

 • This is a unique opportunity for you to take a leading role in company management team - developing new business and enhance partners’ solution offering.
 • You will have the opportunity to work on large scale deals with leading industry customers and communicate with C level persons and decision makers in those companies.
 • You will have the opportunity to work in a growing organization, with ever growing opportunities for personal growth in the company.
 • Your location can be in Finland or in other European country.

Please leave your application with salary request and your CV before 20.4.2018
via this link: https://goo.gl/nBq4jJ

The company is an early stage startup building a GRC solution (Governance, Risk, Compliance / GDPR, ISO standards, etc.) on basis of cutting-edge technology platforms for specifically large companies to solve business critical and extremely challenging compliance and regulatory situation they are facing. The company operates only through international system integrators and compliance partners. The company headquarters is in Espoo, Finland.

__________________________________________________________________

We are looking for our customer:

Front-end Developer

 • You will be one of our master minds of Frontend, potentially in charge of and train other frontend developers
 • Using latest technologies, and contribute to them if they are open source
 • Helping our UX team with designs
 • You are a team member in one of our highly talented tech squads
 • Bring our frontend to the next level with your experience and new ideas

Skills and knowledge

 • Solid front-end development experience
 • Bachelor’s or Master’s degree with major/minor in software engineering
 • Mandatory software engineering skills
  • JavaScript/TypeScript
  • HTML
  • CSS
  • React or Angular, or both
 • To be a perfect fit for this role you would also know and/or have experience on Webpack and asset-building process, HTML5 and SCSS.
 • Experience working in a Scrum environment is preferred
 • Artistic background would be nice to have and you might have some UI designing experience and UX knowledge too
 • Excellent communication skills in English

This is full-time job in Finland. If you are suitable and interested, please leave your application and CV to: https://goo.gl/iTCe5w

____________________________________

Etsimme koneistajia

Etsimme ammattitaitoisia CNC-koneistajia eri pituisiin työsuhteisiin. Mahdollisuus myös vakituisiin työsuhteisiin suoraan asiakasyritykseemme.

Sinulla on kokemusta CNC-koneistamisesta ja osaat lukea piirustuksia sekä tehdä töitä itsenäisesti. Olet tarkka ja täsmällinen. Useat työskentelypaikat edellyttävät suomenkielen kohtuullista osaamista.

Kerrothan hakemuksessasi tarkemmin käyttämistäsi koneista sekä ohjelmista ja muusta osaamisestasi esim. Mastercam -osaaminen. Kerro myös työstämistäsi kappaleiden materiaaleista ja kokoluokista. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi ja työnhakualueesi. Tästä linkistä pääset eteenpäin: https://goo.gl/7hwVyB

Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa marja.flink@rent-x.fi

______________________________________________________

Experienced Horizontal Milling Machinist

Requirements:

- Minimum 3 years' experience setting up and operating with Horizontal milling machine.

- Good knowledge of program Heidenhain 530 and experience with larger parts with the machine TOS WHQ 105 or equivalent.

- Perform machine set-ups

- Experience with Touch Probe and CAM-system is a plus

- Must be able to work independently and as part of a larger team

- Good English skills in an absolute requirement.

We follow the collective agreement of Metal industry in Finland.

Please leave your application and CV from here: https://goo.gl/Q1yhaA

If you have any questions, do not hesitate to take contact: erika.juntunen@rent-x.fi

__________________________________________________________________

Haemme ammattitaitoisia AARPORAAJIA asiakasyrityksillemme määräaikaisiin työsuhteisiin

Edellytämme kokemusta aarporauksesta, isompien kappaleiden koneistuksesta sekä asetusten teosta ja ohjelmoinnista. (Ohjaus Heidenhain 530)

Kokemus Touch Probesta ja CAM-järjestelmästä plussaa.

Liitäthän mukaan palkkatoiveesi ja työnhakualueesi.

Paikat täytetään heti sopivan ammattilaisen löydyttyä. Huom! Mahdollisuus myös pidempään tai vakituiseen työsuhteeseen. Sovellamme metallialan TESsiä.

Mikäli kiinnostuit, laita CV ja hakemus osoitteeseen: https://goo.gl/krKxec

Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa: marja.flink@rent-x.fi

Tervetuloa työntekijäksemme!

Huom! Lisää CV:n lause, jolla annat meille luvan käsitellä sekä lähettää tiedot kolmannelle osapuolelle: ”Annan suostumukseni Henkilöstövuokraus Rent-X Oy:lle työhakemuksessani/CV:ssäni olevien henkilötietojen käsittelyyn ja niiden luovuttamiseen kolmannelle osapuolelle; Henkilöstövuokraus Rent-X Oy:n asiakkaalle Suomessa."

_________________________________________________________________________

Kokki, tarjoilija, a´la carte-tason tarjoilija! Turun seutu HUOM!

Kesätyö-kausityö-vakituinen työ haussa?

Haemme asiakkaillemme useita ammattitaitoisia kokkeja, tarjoilijoita sekä a´la carte-tason tarjoilijoita. Kesätyöpaikkoja täytetään jo toukokuussa, osa kesäkuussa ja kestävät elo-syyskuuhun. Kausityöntekijän työsuhteen pituus voi kestää kesäsesongin lisäksi tulevan syksyn ja talven sesongit, työnteon paikka tosin voi vaihtua. Kausityöntekijän työsopimuksen pituus katsotaan tilanteen mukaan, joka sopii sekä asiakkaallemme että työntekijälle. Haemme myös vakituisiin tehtäviin kokkeja. Alueena ensisijaisesti Turun seutu. Työjakson pituus siis  tarkentuu tehtävän sekä sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta hyvää asennetta, reipasta mieltä, ammattimaista ja aktiivista otetta työntekoon.

Työn vaatimukset

Kokilta edellytetään perusteellista raaka-aineiden ja ruoka-aineiden sekä valmistusmenetelmien tuntemusta. Työssä tarvitaan myös tarjolle asettelun osaamista sekä asiakaspalvelutaitoja, kädentaitoja ja hieman taiteellista silmää, mielikuvitusta sekä hyvää väri-, maku- ja hajuaistia. Kokilla on hyvä olla ymmärrys taloudellista ajattelusta raaka-aineiden ja ruoka-aineiden käsittelyssä.

Ravintolakokin keskeinen osaamisalue on hygieniaosaaminen sekä omavalvonta. Keittiön usein kiireinen työtahti edellyttää myös ripeyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Nopeasti valmistetun ja tuoreen annoksen tarjoaminen edellyttää töiden organisointikykyä.

Mikäli kiinnostuit hakemaan kokin tehtävään, pyydämme ilmoittamaan hakemuksessa tarkemmin, minkälaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut, oletko halukas toimimaan useassa eri toimipaikassa vai samassa koko työsuhteen ajan. Kuten sanottu, tarjoamme eri pituisia työsuhteita ammattitaitoisille kokeille. Kerro myös, jos haet vakituista, pitkäaikaista kokin paikkaa, jolloin huomioimme tämän toki myös.

Etsimme myös Lappiin syksyn sekä talven sesonkiin kokkeja. Ilmoita siis tarkasti, oletko kiinnostunut lähtemään seuraavaksi sesongiksi Lappiin.

Hakemuksia ja CV:tä otamme vastaan osoitteessa: natalie.saarinen@rent-x.fi kesätyön-kausityön sekä vakituisen työn osalta Turun seudulle 1.5. saakka. Lapin tehtäviin voi hakea 1.6. saakka.

Tervetuloa töihin meidän kauttamme!

Henkilöstövuokraus Rent-X Oy

Natalie Saarinen

Lisää CV:n lause, jolla annat meille luvan käsitellä sekä lähettää tiedot kolmannelle osapuolelle: ”Annan suostumukseni Henkilöstövuokraus Rent-X Oy:lle työhakemuksessani/CV:ssäni olevien henkilötietojen käsittelyyn ja niiden luovuttamiseen kolmannelle osapuolelle; Henkilöstövuokraus Rent-X Oy:n asiakkaalle Suomessa."

__________________________________________________________________________

Tarjoilija, reseptionist, siivooja, keittiöapulainen, kokki, hieroja: Lappiin haku auki!

Haemme laadukkaalle asiakkaallemme Lappiin ammattitaitoista työvoimaa. Toivomme sinulta hyvää asennetta, reipasta mieltä, ammattimaista ja aktiivista otetta työntekoon. Työkokemus sekä koulutus toki ovat perusedellytykset. Työpaikkoja on useita, joten listaamme ne tähän:

 • Reseptionist, vastaanottovirkailija: aktiivinen, projektit käsissä pitävä alan ammattilainen. Osaa jonkin hotellin varausjärjestelmän käytön (Opera, Hotellinx, Amadeus...). Paikka on vilkas ja toimeen pitää tulla erinomaisella englannin suullisella ja kirjallisella taidolla.
 • Kokki: monipuolinen ammattilainen
 • Tarjoilija: a´la carte-tason osaaminen ja kokemus. Hyvä englanti.
 • Keittiöapulainen: monipuolinen ote keittiössä tarvittaviin avustaviin toimiin
 • Siivooja: kokemusta siivouksesta. Myös ulkona suoritettavaa avustavaa työtä.
 • Hieroja: monipuolinen ammattilainen

Uusi sesonki alkaa elokuussa ja kestää parhaimmillaan huhtikuun loppuun!

Odotamme hakijoilta:

• iloista ja reipasta asennetta asiakkaita ja työtä kohtaan
• käden taidot riittää pitkälle
• oma-aloitteisuutta
• työkokemusta
• hygieniapassia (kokki, tarjoilija, keittiöapulainen)
• työkieli englanti

Haemme kaikkiin tehtäviin ammattilaisia. Koulutus on osaan tehtävistä edellytys. Kannattaa kysyä lisää tehtävistä nina.from@rent-x.fi ja jättää hakemus sekä CV sähköisen järjestelmämme kautta pikaisesti.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn: Annan suostumukseni Henkilöstövuokraus Rent-X Oy:lle työhakemuksessani/CV:ssäni olevien henkilötietojen käsittelyyn ja niiden luovuttamiseen kolmannelle osapuolelle; Henkilöstövuokraus Rent-X Oy:n asiakkaalle Suomessa.

Kerro meistä kavereillesi