Nina From henkilöstövuokraus Rent-X Oy:n toimitusjohtajaksi

Henkilöstövuokraus Rent-X Oy nimittänyt 15.11.2017 uudeksi toimitusjohtajaksi Nina Fromin. Hän suhtautuu innostuneesti uuteen tehtäväänsä ja haluaa olla kasvattamassa yrityksen liiketoimintaa kohti uusia toimialueita.

Nina Fromin verkostot sekä laaja toimialatuntemus huomioiden kasvatamme toimintaamme uusille toimialoille kuten ICT, rakentaminen, kauppa, hotelli- ja ravintola, media, markkinointi- ja viestintä. Tulemme tarjoamaan jatkossa myös koulutuksia, suorahaku- ja konsultoinnin palveluita. Tarvitsemme parhaat kumppanit tekemään kanssamme yhteistyötä, linjaa hallituksen puheenjohtaja Seppo Peltomaa.

  • Lähden innolla ja vankalla kokemuksella mukaan kehittämään Rent-X Oy:n toimintaa, jolla on jo kymmenen vuoden vahva jalansija metalli- ja koneistustoimialalla. Prosessit osaava tausta antaa erinomaisen lähtökohdan uuden kehittämiseen. Tavoitteenani on auttaa yrityksiä tilanteissa, joissa muutokset tuottavat pikaisen tarpeen saada ammattitaitoista työvoimaa. Haen jatkuvasti parhaita tekijöitä ja parhaita yhteistyökumppaneita, joiden kanssa yhteistyö pelaa ja asenne on kohdallaan. Tavoitteena on luoda edellytykset kasvulle ja kehittymiselle, toteaa toimitusjohtaja Nina From.

Nina From (MKT, MJD, MTi) on toiminut K-ryhmässä, HOK-Elanto Liiketoiminnassa, Sanomilla, MTV3:lla, Telialla, Markkinointi-instituutissa sekä TIVIAssa markkinoinnin, viestinnän ja myynnin tehtävissä.

Lisätietoja:

Seppo Peltomaa, hallituksen puheenjohtaja, p. 050-059 3078

Nina From, toimitusjohtaja, Rent-X Oy, p. 050-567 5580

nina.from@rent-x.fi

Henkilöstövuokraus Rent-X Oy on suomalainen vuonna 2006 toimintansa aloittanut yksityinen henkilöstöpalvelualan yritys. Vuokraamme ammattitaitoisia metalli- ja koneistusalan, ICT-alan, markkinointi- ja viestintäalan, kaupan alan, rakennusalan, turvallisuusalan sekä siivousalan työntekijöitä. Toimintamme perustuu vankkaan henkilöstövuokrausalan kokemukseen, luotettavaan ja läpinäkyvään tapaan toimia sekä erinomaisiin yhteistyökumppaneihin. Yrityksemme löytyy tilaajavastuulaki.fi -sivuilta. 

Kerro meistä kavereillesi