Avoimet työpaikat

Unity developer

We are looking for our customer in Espoo Unity developer! Position for a Unity developer on an interesting ARCore/VR Cardboard combination... Lue lisää »

Are you looking for some new job experiences?

Are you looking for some new job experiences? Looking for a job – permanent or time-limited? Would you like to try working in some... Lue lisää »

Muuttoautonkuljettaja

Etsimme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle useita ahkeria ja luotettavia muuttoautonkuljettajia! Tarjolla on työ... Lue lisää »

Java Developer AWS

Are you skilled Java Developer, who could join us in delivering the bold objectives required to keep us at the forefront of the payment industry... Lue lisää »

Kirvesmies / Timpuri

Haemme asiakkaallemme Aparnas Remontit´lle ammattitaitoista   Kirvesmiestä / Timpuria. Ammatissa tarvitaan monipuolisia... Lue lisää »

Olisitko Sinä etsimämme TESTIAUTOMAATIOKEHITTÄJÄ

Etsimme asiakkaallemme osaajia testiautomaatiotiimiin. Testiautomaatiokehittäjänä autat yrityksen asiakkaita heidän teknisissä haasteissaan... Lue lisää »

CNC Koneistaja

Etsimme KONEISTAJIA Etsimme ammattitaitoisia CNC-koneistajia eri pituisiin työsuhteisiin. Mahdollisuus myös vakituisiin työsuhteisiin... Lue lisää »

Haemme ammattitaitoisia AARPORAAJIA asiakasyrityksillemme määräaikaisiin työsuhteisiin

Edellytämme kokemusta aarporauksesta, isompien kappaleiden koneistuksesta sekä asetusten teosta ja ohjelmoinnista. (Ohjaus Heidenhain... Lue lisää »

Head of AI

We are looking for our client to Helsinki Head of AI Are you analytical? Do you have technical experience? Have you been working with... Lue lisää »

Kokki, tarjoilija, vastaanottovirkailija, siivooja, keittiöapulainen! Lappi kutsuu!

Haemme asiakkaillemme Lappiin ammattitaitoista työvoimaa eri pituisiin työsuhteisiin. Työpaikkoja on tarjolla useita: Kokki:... Lue lisää »

Oletko kiinnostunut uusista työtehtävistä?

Etsitkö töitä -vakituista tai määräaikaista? Haluaisitko kokeilla työtä uudella toimialalla? Henkilöstövuokraus Rent-X Oy on... Lue lisää »

Ajankohtaista

7.12.2018

Työelämän muutos lähtee minusta itsestäni

Timo Karkola, ammattikasvatusneuvos, Ami-säätiön johtaja ja Amiedun rehtori

Nykyisellä osaamisella ja toimintamallilla saavutetaan nykyiset tulokset. Ei enempää, ei laadukkaampaa, ei kustannustehokkaampaa. Jos haluan tulevaisuudessa jotakin parempaa, minun on kehitettävä sekä ajatustapaani, että osaamisperustaani ja... Lue lisää »

28.11.2018

Pomolla on oikeus määrätä, mutta se uhkaa unohtua

Talouselämä 28.11.2018

Työntekijä voi pitää normaalia johtamista epäasiallisena kohteluna Kaksi asianajotoimisto Castrén & Snellmanin osakasta kirjoittaa, että matalan hierarkian organisaatioissa voi unohtua, että työnantajalla on oikeus antaa työn... Lue lisää »

20.11.2018

Itsetuntemus menestystekijänä

Markkinointiliitto.fi 19.11.2018

Opi ymmärtämään ja säätämään omaa käyttäytymistäsi niin, että vuorovaikutus toisten kanssa onnistuu paremmin. Miksi itsetuntemus ja vuorovaikutustaidot ovat esillä keskusteluissa? Siksi, että monissa eri tutkimuksissa on todettu... Lue lisää »

10.11.2018

Osa-aikaista työtä myös halutaan

Keikkaluontoiselle työlle ja vuokratyölle on selvästi kysyntää. Työvoimapulan laajentuessa myös eri henkilöstöpalvelujen kysyntä entisestään kasvaa. Keikkatyö nostaa päätään yhä edelleen yksittäisen henkilön... Lue lisää »

29.10.2018

HPL:n henkilöstövalinnat 2019!

Minna Vanhala-Harmanen jatkaa HPL:n puheenjohtajana vuonna 2019 29.10.2018 Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) liittokokous päätti liitolle puheenjohtajan, hallituksen sekä vaalivaliokunnan vuodelle 2019... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 5 Seuraava »