Avoimet työpaikat

Projektipäällikkö sähköurakointiin

Haemme asiakkaallemme PKS Talotekniikka Oy:lle kokenutta projektipäällikköä! PKS Talotekniikka Oy:llä on pääkaupunkiseudulla useita... Lue lisää »

Onko mielessäsi vaihtaa työpaikkaa?

Haluaisitko kokeilla työtä uudella toimialalla? Sopisiko elämäntilanteeseesi vuokratyö, jossa sitoudut tekemään työtä tietyn jakson... Lue lisää »

Haemme asiakkaallemme Aparnas Remontit´lle ammattitaitoista Kirvesmiestä / Timpuria

Ammatissa tarvitaan monipuolisia kädentaitoja, tyylitajua, harkintaa ja tinkimättömyyttä oman työn jäljestä. Työntekijän tulee pystyä... Lue lisää »

Olisitko Sinä etsimämme Testiautomaatiokehittäjä

Etsimme asiakkaallemme osaajia testiautomaatiotiimiin. Testiautomaatiokehittäjänä autat yrityksen asiakkaita heidän teknisissä haasteissaan... Lue lisää »

Etsimme koneistajia

Etsimme ammattitaitoisia CNC-koneistajia eri pituisiin työsuhteisiin. Mahdollisuus myös vakituisiin työsuhteisiin suoraan... Lue lisää »

Haemme ammattitaitoisia AARPORAAJIA asiakasyrityksillemme määräaikaisiin työsuhteisiin

Edellytämme kokemusta aarporauksesta, isompien kappaleiden koneistuksesta sekä asetusten teosta ja ohjelmoinnista. (Ohjaus Heidenhain... Lue lisää »

Kokki, tarjoilija, a´la carte-tason tarjoilija! Turun seutu HUOM!

Kausityö-vakituinen työ haussa? Haemme asiakkaillemme useita ammattitaitoisia kokkeja, tarjoilijoita sekä a´la carte-tason... Lue lisää »

Tarjoilija, reseptionist, siivooja, keittiöapulainen, kokki, hieroja: Lappiin haku auki!

Haemme laadukkaalle asiakkaallemme Lappiin ammattitaitoista työvoimaa. Toivomme sinulta hyvää asennetta, reipasta mieltä, ammattimaista ja... Lue lisää »

Ajankohtaista

10.8.2018

Suomeen tarvitaan työperäisen maahanmuuton kokonaisohjelma

Työperäistä maahanmuuttoa pitää vauhdittaa kokonaisvaltaisesti Pitkän odottelun taustalla on työvoiman saatavuusharkinta, joka on byrokraattinen ja osaavan työvoiman saamista hankaloittava kokonaisuus. Eri alojen ulkomaalaiset... Lue lisää »

24.7.2018

Pitkäaikaistyöttömyys laski edelleen kesäkuussa

Uusia avoimia työpaikkoja 6 000 enemmän kuin edellisvuonna Työ- ja elinkeinotoimistoissa oli kesäkuun lopussa yhteensä 272 700 työtöntä työnhakijaa. Se on 47 400 vähemmän kuin vuotta aikaisemmin. Työttömien työnhakijoiden määrä... Lue lisää »

3.7.2018

Kesätöistä saa muutakin kuin palkkaa

Kesätyön tuoma kokemus kantaa pitkälle elämässä. Kaikki työ on arvokasta, kaikella työllä on merkitystä. Sinulle! "Kesätöiden kautta on mahdollista löytää oma unelmatyö, mutta ennen kaikkea kesätyö antaa eväitä... Lue lisää »

28.6.2018

Uusien taitojen opettelusta on tullut työelämässä välttämätöntä

Korkean automatisaation ja digitalisaation kehityskulussa oman osaamisen kehittäminen on ensiarvoisen merkityksellistä. "Kun työtehtävät vaativat luovuutta ja erikoistaitoja, osaaminen on kilpailutekijä niin yksilöiden kuin... Lue lisää »

28.6.2018

Ulkomaisten työntekijöiden saatavuusharkinnasta luovuttava

Suomalaisten yritysjohtajien mukaan EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelta tulevien työnhakijoiden saatavuusharkinnasta tulisi luopua. Kauppakamarien Yritysparlamentti-kyselyyn vastanneista yritysjohtajista enemmistä kannattaa saatavuusharkinnan... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 4 Seuraava »