Avoimet työpaikat

Press Brake Operator/Abkant/Särmääjä

We are looking Press Brake Operators/Abkants for our customers . The work is available in multiple locations in Finland. We are looking for... Lue lisää »

Polkupyörien huoltaja Larunpyörälle Helsingin Lauttasaareen

Haemme asiakkaallemme Larunpyörälle polkupyörien huoltajaa kesäksi Lauttasaareen, Helsinkiin. Larunpyora.com / Bikeimport Finland OY on... Lue lisää »

Pyörämyyjä Larunpyörä -liikkeeseen Helsinkiin

Haemme asiakkaallemme Larunpyörälle pyörämyyjiä kesäksi Lauttasaareen, Helsinkiin. Larunpyora.com / Bikeimport Finland OY on Suomen... Lue lisää »

Kokki TAGin ravintola Vistaan Espooseen

Haemme asiakkaallemme Ravintola Vistaan Espooseen kesäsesonkiin ammattitaitoista kokkia. Ravintola Vista valmistaa herkkuja ja tapahtumia... Lue lisää »

Metallityöntekijä- puikkohitsaaja

Haemme asiakkaallemme Pääkaupunkiseudulle metallityöntekijää, jolla on kokemusta puikkohitsauksesta ja vähintään B-ajokortti. Töitä... Lue lisää »

Ravitsemustyöntekijä Gaius-säätiölle

Haemme asiakkaallemme Gaius-säätiölle ravitsemustyöntekijää lomansijaisuuteen 1.5.2019-31.10.2019. Valittu henkilö palkataan suoraan... Lue lisää »

Autonasentaja/Automekaanikko Soukkaan

Haemme asiakkaallemme, Espoon Soukkaan huhtikuussa avautuvaan Soukan Autokorjaamo ja Autotarvike Oy:n toimipisteeseen ammattinsa osaavaa... Lue lisää »

Levyseppähitsaaja/NC-sorvaaja

Haemme asiakkaallemme Varsinais-Suomeen ammattitaitoista levyseppähitsaajaa, joka hallitsee myös NC-sorvin käytön. Toivomme hakijalla olevan... Lue lisää »

Kotisiivooja Espooseen

Etsimme asiakkaallemme Espooseen kotisiivoojaa. Työ tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten erinomaiset vuorovaikutustaidot ja sujuva... Lue lisää »

Kokki Gaius-säätiö sr, Gaius Ravintolat

Haemme asiakkaallemme Gaius-säätiölle kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2021 saakka, myöhemmin on mahdollisuus toistaiseksi... Lue lisää »

Lämpöpumppu- ja kylmälaiteasentaja

Haemme asiakkaallemme Pääkaupunkiseudulle ammattitaitoista lämpöpumppu- ja kylmälaiteasentajaa. Töitä tarjolla heti. Hakijalta odotamme... Lue lisää »

Tarjoilija Pääkaupunkiseudulle

Haemme asiakkaillemme Pääkaupunkiseudulle ammattitaitoisia tarjoilijoita. Töitä on tarjolla useissa eri kohteissa, erimittaisiin... Lue lisää »

Á la carte -tasoinen tarjoilija Lappiin

Haemme asiakkaallemme Lappiin ammattitaitoista á la carte -tasoista tarjoilijaa! Asiakkaamme on kansainvälisestikin tunnettu hotelli... Lue lisää »

Taksinkuljettaja

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin useita taksinkuljettajia! Asiakkaamme autot kuuluvat tunnetun ja luotettavan toimijan, Taksi Helsingin... Lue lisää »

Are you looking for some new job experiences?

Are you looking for some new job experiences? Looking for a job – permanent or time-limited? Would you like to try working in some... Lue lisää »

Muuttoautonkuljettaja

Etsimme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle useita ahkeria ja luotettavia muuttoautonkuljettajia! Tarjolla on työ... Lue lisää »

Olisitko Sinä etsimämme TESTIAUTOMAATIOKEHITTÄJÄ

Etsimme asiakkaallemme osaajia testiautomaatiotiimiin. Testiautomaatiokehittäjänä autat yrityksen asiakkaita heidän teknisissä haasteissaan... Lue lisää »

CNC Koneistaja

Etsimme KONEISTAJIA Etsimme ammattitaitoisia CNC-koneistajia eri pituisiin työsuhteisiin. Mahdollisuus myös vakituisiin työsuhteisiin... Lue lisää »

Haemme ammattitaitoisia AARPORAAJIA asiakasyrityksillemme määräaikaisiin työsuhteisiin

Edellytämme kokemusta aarporauksesta, isompien kappaleiden koneistuksesta sekä asetusten teosta ja ohjelmoinnista. (Ohjaus Heidenhain... Lue lisää »

Kokki, tarjoilija, vastaanottovirkailija, siivooja, keittiöapulainen! Lappi kutsuu!

Haemme asiakkaillemme Lappiin ammattitaitoista työvoimaa eri pituisiin työsuhteisiin. Työpaikkoja on tarjolla useita: Kokki:... Lue lisää »

Viikon jäsen: Henkilöstövuokraus Rent-X Oy

21.3.2019
Turun Kauppakamari 19.3.2019

Henkilöstövuokraus Rent-X Oy on Porista kotoisin oleva vuonna 2006 toimintansa aloittanut, yksityinen henkilöstöpalvelualan yritys. Yritys yhdistää työnantajat ja työntekijät vuokraamalla, suorahaulla tai osarekrytoinnilla. Se tarjoaa luotettavia metalli-, konepaja- ja telakkateollisuuden, ravintola-, rakennus- sekä siivousalan ammattilaisia.

”Suorahaulla olemme saaneet asiakkaillemme -työnhakijat ja yritykset- onnistumisia myös seuraavissa hauissa: myyntijohtaja, kirjanpitäjä, devaaja, testiautomaatiokehittäjä, Head of AI, muuttoautonkuljettaja, kiinteistöhuoltaja, remonttimies, kunnossapitoasentaja, buukkaaja ja monia muita. Rekisterissämme on useita ammattilaisia, vakituisen työn etsijöitä ja kesä-/kausityöntekijöitä, joille etsimme hyvää työpaikkaa”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Nina From.

Henkilöstövuokraus Rent-X Oy:n toiminta perustuu vankkaan henkilöstöpalvelualan kokemukseen, luotettavaan ja läpinäkyvään tapaan toimia. Yritys löytyy tilaajavastuulaki.fi -sivuilta, se kuuluu Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL) ja on Turun, Tampereen sekä Helsingin Kauppakamarin jäsen.

Reilu 10 vuotta sitten omistaja, hallituksen puheenjohtaja Seppo Peltomaa tiesi, että henkilöstön vuokraus on Suomessa kasvava toimiala tulevaisuudessa. Yhtiö keskittyi metalli-, konepaja- ja telakkateollisuuteen. Vuokratyö on Suomessa ollut ja on poikkeuksellisen pientä verrattuna muihin maihin. Toimijoita on tullut paljon uusia ja ulkomaisiakin. Jotta toimijoiden maine paranee, on syytä itse pitää huolta siitä, että toimii lakien ja asetusten mukaan ja kohtelee ihmisiä hyvin ja hoitaa verot ja velvoitteet kuten pitää.

From itse löysi tiensä yritykseen konsultin yhteydenoton kautta.

”Lienee löytymisen syy siinä, että minulla on laaja osaaminen, kyky kehittää liiketoimintaa sekä kattava verkosto monista muista toimialoista, joilla olen ollut. Olen aktiivinen ihminen, joten minulle on luontaista lähteä etsimään uusia avauksia, uutta yhteistyötä, uusia mahdollisuuksia kehittää bisnestä missä ja miten vain”, hän kertoo.

Kuvassa Henkilöstövuokraus Rent-X Oy:n tiimi: Nina From (vas.), Elina Liikka ja Gabriella Fodor. Kuvasta puuttuu Natalie Saarinen.

From kertoo pitävänsä haasteista ja niitä on ollut kiitettävästi.

”Rekrybisnes on minulle uutta. Yhteistyö ulkomaalaisten agenttien kanssa on minulle uutta. Uutta minulle on myös toimiala, konepaja-, metalli- ja telakkateollisuus. Paljon perehtymistä on myös itse toimialan säätelyyn, lainsäädäntöön, maahantuloon sekä monenmoiseen työllistymisen tai työllistämisen esteeseen. Uusia ihmisiä on tullut verkostooni. Paljon on vielä opittavaa, mutta on myös annettavaa muualta tulleiden oppien osalta”, hän sanoo.

From kertoo hakevansa liikevaihdon kasvua suorahakuja lisäämällä, osarekrytointia vahvistamalla sekä kumppaneiden kautta yhteistyön kehittämisen tuloksena. Vuokraus luo perustan.

Luottamus on kuitenkin ansaittava ja yhteistyötä on kehitettävä, hän muistuttaa. On luotava jatkuvasti uutta ja toimittava ketterästi.

”Arvostan avoimuutta. Tärkeintä on toimia niin, että saa asiakkaan tyytyväiseksi. HUOM! asiakas on sekä yritys että työntekijä! Hyvästä syntyy parempaa, onnistumiset saavat iloiseksi ja auttavat jatkamaan. Palaute auttaa kehittymään entistä paremmaksi”, From toteaa.

Varsinais-Suomen talous on hyvällä kasvu-uralla

”Varsinais-Suomen Maakuntaennusteen tulokset kertovat, että maakunnan yrittäjien talousodotukset ovat kasvussa jo kolmatta vuotta peräkkäin. Yrittäjät uskovat sekä liikevaihtonsa, kannattavuutensa, henkilöstömääränsä että investointiensa kasvavan edelleen viime vuodesta.”

Ennuste antaa monille yrityksille hyvät mahdollisuudet menestyä monilla eri toimialoilla tällä alueella. Toivomme toki, että mekin pääsemme tekemään yhteistyötä uusien yritysten kanssa. Olen aina halukas kehittämän uutta liiketoimintaa, uusia toimintamalleja sekä ylipäätänsä yhteistyötä eri tahojen kanssa.

Kaikille vähän on parempi kuin ei kenellekään mitään.” on mottoni.

”Kauppakamaria haluan kiittää monipuolisesta tarjoomasta. On ajankohtaisia koulutuksia, selkeitä ja säännöllisiä viestejä eri tapahtumista ja halua kehittää jäsenten välistä kommunikointia. Monipuolinen jäsenistönne sekä ammattitaitoinen henkilökuntanne antavat hyvät mahdollisuudet tiedon saantiin, jakamiseen ja kasvuun. Kiitos!”

Nina From
Henkilöstövuokraus Rent-X Oy
+358 50 567 5580
nina.from@rent-x.fi
https://www.linkedin.com/in/ninafrom/
https://twitter.com/NinaFrom1