Avoimet työpaikat

Tarjoilija Pääkaupunkiseudulle

Haemme asiakkaillemme Pääkaupunkiseudulle ammattitaitoisia tarjoilijoita. Töitä on tarjolla useissa eri kohteissa, erimittaisiin... Lue lisää »

Kokki Saariselälle!

Haemme asiakkaallemme Saariselälle ammattinsa osaavaa a'la carte kokkia. Mahdollisuus tehdä myös catering-keikkaa. Odotamme hakijalta... Lue lisää »

Á la carte -tasoinen tarjoilija Lappiin

Haemme asiakkaallemme Lappiin ammattitaitoista á la carte -tasoista tarjoilijaa! Asiakkaamme on kansainvälisestikin tunnettu hotelli... Lue lisää »

Kokki, ravintolapäällikkö ja tarjoilija!

Haemme ravintola-asiakkaallemme Helsinkiin kokkia, ravintolapäällikköä sekä kahta tarjoilijaa! Alan ammattilainen. Sinulle on... Lue lisää »

Kokki tai emäntä -suurtalous

Haemme asiakkaallemme Espooseen yrittäjää tai yrittäjähenkistä kokkia tai emäntää. Alkuvuodesta avautuu paikka senioritalon kokkina... Lue lisää »

Taksinkuljettaja

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin useita taksinkuljettajia! Asiakkaamme autot kuuluvat tunnetun ja luotettavan toimijan, Taksi Helsingin... Lue lisää »

Are you looking for some new job experiences?

Are you looking for some new job experiences? Looking for a job – permanent or time-limited? Would you like to try working in some... Lue lisää »

Muuttoautonkuljettaja

Etsimme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle useita ahkeria ja luotettavia muuttoautonkuljettajia! Tarjolla on työ... Lue lisää »

Olisitko Sinä etsimämme TESTIAUTOMAATIOKEHITTÄJÄ

Etsimme asiakkaallemme osaajia testiautomaatiotiimiin. Testiautomaatiokehittäjänä autat yrityksen asiakkaita heidän teknisissä haasteissaan... Lue lisää »

CNC Koneistaja

Etsimme KONEISTAJIA Etsimme ammattitaitoisia CNC-koneistajia eri pituisiin työsuhteisiin. Mahdollisuus myös vakituisiin työsuhteisiin... Lue lisää »

Haemme ammattitaitoisia AARPORAAJIA asiakasyrityksillemme määräaikaisiin työsuhteisiin

Edellytämme kokemusta aarporauksesta, isompien kappaleiden koneistuksesta sekä asetusten teosta ja ohjelmoinnista. (Ohjaus Heidenhain... Lue lisää »

Kokki, tarjoilija, vastaanottovirkailija, siivooja, keittiöapulainen! Lappi kutsuu!

Haemme asiakkaillemme Lappiin ammattitaitoista työvoimaa eri pituisiin työsuhteisiin. Työpaikkoja on tarjolla useita: Kokki:... Lue lisää »

Oletko kiinnostunut uusista työtehtävistä?

Etsitkö töitä -vakituista tai määräaikaista? Haluaisitko kokeilla työtä uudella toimialalla? Henkilöstövuokraus Rent-X Oy on... Lue lisää »

Kokki, ravintolapäällikkö ja tarjoilija!

Haemme ravintola-asiakkaallemme Helsinkiin

kokkia, ravintolapäällikköä sekä kahta tarjoilijaa!

Alan ammattilainen. Sinulle on vakituinen työpaikka tarjolla heti! Asiakkaamme Ravintola Mestarikilta Pasilassa uudistuu ja hakee kasvua! Sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan ravintolan tulevaisuuteen monin eri tavoin.

Ravintolapäällikkö

Olet ammattitaitoinen, innokas ja kehittymiskykyinen. Vastaat ravintolapalveluista sekä henkilökunnasta. Lisäksi sinulla on kyky markkinoida ravintolaa eri keinoin. Osaat hyödyntää sosiaalisen median kanavia ravintolan myynnin kasvattamiseksi. Ravintolassa tulee olemaan myös tapahtumia, joten sinulla tulee olla kyky koordinoida eri tyyppistä ohjelmaa eri kohderyhmille.

Olet vastuullinen, oma-aloitteinen ja aikaansaava. Sinulta toivotaan rohkeita ideoita, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä toisinaan kiireessä ja paineen alla.

Kokki

Sinulla on kokemusta ja koulutusta kokin työstä. Haluat ottaa vastuuta ja päästä kehittämään omistajan sekä henkilökunnan kanssa tarjoomaa. Osaat tehdä monipuolista, hyvää suomalaista ruokaa. Toive on, että myös intialainen ruoan teko luonnistuu. Suomen kielen taito ei ole välttämätön tässä tehtävässä, englannilla tullaan toimeen. Some-osaaminen katsotaan eduksi.

Kaksi tarjoilijaa

Sinulla on kokemusta ja koulutusta tarjoilijan tehtävästä. Olet kiinnostunut kehittämään ravintolan palveluita. Asiakaspalveluhenkisyys on edellytys toimia menestyksekkäästi tässä tehtävässä. Sinulla on toki voimassa oleva hygieniapassi ja anniskelupassi. Some-osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle uudistuneen työympäristön, vaikutusmahdollisuuksia, vakituisen työn hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Omistaja on nuorekas ja kuuntelee mielellään henkilökunnan mielipiteitä toiminnan kehittämiseksi. Asiakaspalveluun satsataan kuuntelemalla myös asiakaspalautetta jatkuvasti.

Paikat ovat avoinna heti, joten ole ripeä ja jätä hakemus ja CV mahdollisimman pian!

Ravintola Mestarikilta on toiminut 25 vuotta Pasilassa. Nykyisellä omistajalla ravintola on ollut 15 vuotta. Ravintola uudistuu vuodenvaihteessa ja tavoittelee uudella konseptillaan nykyisiä asiakkaitaan, toivoo saavansa alueen asukkaista uusia asiakkaita sekä tarjoaa lounasta työpaikkaruokailijoille. Iltaisin tullaan järjestämään ohjelmaa hyvän ruokatarjooman lisäksi. Ruuan nouto- ja kuljetuspalvelu jatkuu entiseen tapaan. Ravintola sijaitsee Länsi-Pasilassa, osoitteessa Rahakamarinportti 3.