Avoimet työpaikat

Unity developer

We are looking for our customer in Espoo Unity developer! Position for a Unity developer on an interesting ARCore/VR Cardboard combination... Lue lisää »

Kotisiivooja

Etsimme asiakkaallemme Espoon alueelle kotisiivoojaa! Reippaalle ja kokemusta omaavalle siivoojalle olisi heti töitä toistaiseksi... Lue lisää »

Yhteyspäällikkö

Haemme omaan organisaatioomme Espooseen yhteyspäällikköä! Meillä on kaksi tärkeää kohderyhmää: asiakasyritys ja työnhakija... Lue lisää »

Are you looking for some new job experiences?

Are you looking for some new job experiences? Looking for a job – permanent or time-limited? Would you like to try working in some... Lue lisää »

Järjestelmäasiantuntija

Haemme asiakkaallemme Espooseen ammattilaista nimikkeellä Järjestelmäasiantuntija Oletko asiantuntija, joka haluaisi lisää haasteita?... Lue lisää »

Java Developer AWS

Are you skilled Java Developer, who could join us in delivering the bold objectives required to keep us at the forefront of the payment industry... Lue lisää »

Kirvesmies / Timpuri

Haemme asiakkaallemme Aparnas Remontit´lle ammattitaitoista   Kirvesmiestä / Timpuria. Ammatissa tarvitaan monipuolisia... Lue lisää »

Olisitko Sinä etsimämme TESTIAUTOMAATIOKEHITTÄJÄ

Etsimme asiakkaallemme osaajia testiautomaatiotiimiin. Testiautomaatiokehittäjänä autat yrityksen asiakkaita heidän teknisissä haasteissaan... Lue lisää »

CNC Koneistaja

Etsimme KONEISTAJIA Etsimme ammattitaitoisia CNC-koneistajia eri pituisiin työsuhteisiin. Mahdollisuus myös vakituisiin työsuhteisiin... Lue lisää »

Haemme ammattitaitoisia AARPORAAJIA asiakasyrityksillemme määräaikaisiin työsuhteisiin

Edellytämme kokemusta aarporauksesta, isompien kappaleiden koneistuksesta sekä asetusten teosta ja ohjelmoinnista. (Ohjaus Heidenhain... Lue lisää »

Head of AI

We are looking for our client to Helsinki Head of AI Are you analytical? Do you have technical experience? Have you been working with... Lue lisää »

Kokki, tarjoilija, vastaanottovirkailija, siivooja, keittiöapulainen! Lappi kutsuu!

Haemme asiakkaillemme Lappiin ammattitaitoista työvoimaa eri pituisiin työsuhteisiin. Työpaikkoja on tarjolla useita: Kokki:... Lue lisää »

Oletko kiinnostunut uusista työtehtävistä?

Etsitkö töitä -vakituista tai määräaikaista? Haluaisitko kokeilla työtä uudella toimialalla? Henkilöstövuokraus Rent-X Oy on... Lue lisää »

Referenssit

Henkilöstövuokraus Rent-X:llä on monia pitkäaikaisia asiakkuuksia ja paljon uusia. Olemme saaneet asiakkailtamme palautetta, joista muutama on nostettu esille. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme yhteistyöstä ja toivomme voivamme toteuttaa toiveet ja ratkaista haasteet avoimella, ketterällä sekä läpinäkyvällä toimintatavalla ja hyvällä yhteistyöllä myös jatkossa.
 

Haimme Samunovalle Hotelli Helkaan Helsinkiin huoltovastaavaa. ”Henkilöstövuokraus Rent-X löysi nopealla haulla erinomaiset ehdokkaat, joista yksi palkattiin”, kertoo toimitusjohtaja Samu Kolehmainen.

Samunova on vuonna 2016 perustettu nuorekas ja ammattiylpeä kiinteistöhuoltoyhtiö. Tarjoamme henkilökohtaista ja joustavaa kiinteistöhuoltoa pääkaupunkiseudulla ja räätälöimme juuri sinulle sopivan palvelupaketin. Meillä on luotettavat yhteistyökumppanit, joiden voimin tarjoamamme kiinteistöhuolto on kokonaisvaltaista. Palveluihimme kuuluu tekninen kiinteistöhuolto, ulkoalueiden hoito, lumityöt, liukkauden torjunta sekä pienet remonttityöt kuten maalausprojektit ja kalusteasennukset. Tarjoamme myös siivouspalveluita, LVIS-töitä sekä rakennustöitä. Lue lisää osoitteesta www.samunova.com
 

Laajasalon opistolle etsittiin vaativaan tehtävään kiinteistöalan kouluttaja. ”Saimme Henkilöstövuokraus Rent-X:n rekrytointiprojektin tuloksena monta todella hyvää hakijaa”, viestii koulutuslinjavastaava Heidi From.

Ketterä ja ihmisen kokoinen opisto! Laajasalon opistossa on vuosittain reilut 300 opiskelijaa. Opinnot ovat lähiopetusta, joten opiskelukaverit ja henkilökunta tulevat helposti tutuiksi opiston merenrantatontilla, ravintolassa ja luokissa. Opetus ei kuitenkaan rajoitu luokkahuoneisiin vaan oppimista tapahtuu erilaisissa projekteissa ja työharjoittelussa. Opistolla on paljon hyviä työelämäkumppaneita, joten pysymme ajan tasalla työelämässä tarvittavan osaamisen suhteen ja koulutustarjontamme sisältöjä uudistetaan tarpeiden mukaan. Tutustu koulutustarjontaan osoitteessa: www.laajasalonopisto.fi
 

Toimitimme Ferromekille ammattikoneistajan bulgariasta. ”Olemme aloittaneet yhteistyön ja paras vuokrafirman kautta tullut kaveri tuli teidän kautta”, sanoo toimitusjohtaja Kim Åkerlund.

Toimitamme CNC-koneistettuja osia ja ratkaisuja. Aina ajoissa ja oikeaan hintaan. Kruunupyyläinen metalliyritys Ab Ferromek Oy tarjoaa alihankkijana vaativia CNC-koneistuspalveluja, ja on asiakkaidensa keskuudessa pidetty ja luotettava yhteistyökumppani. Metalliyrityksessä työskentelee noin kaksikymmentä erittäin ammattitaitoista työntekijää, joiden työmoraali on hyvä. He palvelevat asiakkaita hyvin myös silloin, kun aikaa on vähän, laadusta tinkimättä. Ferromek noudattaa ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmää ja yrityksellä on ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Lisätietoa yrityksestä löytyy sivulta: www.ferromek.fi
 

Olemme toimittaneet Järvensivun Konepajalle vuosien ajan koneistajia ja hitsaajia. ”Yhteistyömme on jatkunut monta vuotta. Olemme tyytyväisiä”, kertoo Pirkkalan yrittäjien palkitsema Vuosisadan yritys -toimitusjohtaja Mikko Järvensivu.

Voimansiirtokomponenttien erikoisosaamista! Järvensivun Konepaja Oy tarjoaa laadukkaat konepajateollisuuden alihankintatyöt ja service-osat yli 50 vuoden kokemuksella. Menestystekijöitämme ovat laatu, toimitusvarmuus, joustavuus, nopeus ja monipuolisuus. Kappaleet valmistamme alusta loppuun itse. Tarvittaessa palveluun kuuluu kokoonpano ja konsultointi. Korkealuokkaisen lopputuloksen varmistavat Konecranesin auditoima laatukäsikirja ja mittausvälineiden tarkistusjärjestelmä. Lue lisää osoitteesta: www.jarvensivunkonepaja.fi
 

Joros on yksi pitkäikäisimmistä kumppaneistamme, jolle olemme toimittaneet hitsaajia ja hiojia. ”Rent-X on pystynyt reagoimaan tarpeisiimme nopeasti. Yhteistyömme toimii mutkattomasti”, sanoo tuotantopäällikkö Jari Koppinen.

Joros Oy on EN 1090 sertifioitu yritys ja työllistää noin 60 erityisalojen ammattilaista 5000m² nykyaikaisissa tuotantotiloissa. Yritys on erikoistunut putkentaivutukseen ja konekantaamme kuuluu 6 CNC-taivutuskonetta ja useita pienempiä manuaalisia koneita sekä 3 ABB –hitsausrobottia, Endformer – putkenpään muotoilukoneita, epäkesko- ja hydraulipuristimet sekä Kafo-työstökeskus. Tähän päivään mennessä Joros Oy on valmistanut erilaisia huvivenevarusteita; kaiteita, portaita, kahvoja yms. yli sataan eri venemalliin ollen luotettava tuotekehitys- ja yhteistyökumppani lähes kaikille suomalaisille venealan yrityksille. Lisätietoa yrityksestä osoitteessa www.joros.fi