Rekrytointi – ammattitaitoista työvoimaa yrityksille

Vuokratyö mahdollistaa jouston

Etsitkö uutta työvoimaa yrityksellesi esimerkiksi sijaisuuksiin, keikkatöihin tai ruuhkahuipuiksi? Jätä rekrytointi meidän huoleksemme – Henkilöstövuokraus Rent-X välittää luotettavaa, ahkeraa ja ammattitaitoista vuokratyövoimaa yrityksille koko Suomessa. Vuokratyövoiman käyttö tarjoaa yritykselle joustavan tavan sopeuttaa toimintaansa sesongin, kausivaihteluiden, lomien tai esimerkiksi tavallista suurempien tilausten mukaan. Meiltä saat työntekijät myös isompiin projekteihin, joissa työvoiman tarve voi olla kymmeniä työntekijöitä.

Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme työntekijätarpeeseen liittyviin kysymyksiin!

Rekrytoi osaavat työntekijät suoraan meiltä…

Sopivan työntekijän löytäminen on jatkuva haaste. Epäonnistuneen rekrytoinnin liiketaloudellinen riski on suuri. Teemme rekrytoinnin puolestasi, jolloin prosessi alkaa yhdessä tehdyn osaamisprofiilin kartoituksesta rekrytoitavan henkilön lopulliseen valintaan.

Etsimme asiakkaillemme henkilöitä eri tehtäviin tarpeen mukaan. Markkinatuntemus yhdessä laajan kontaktiverkoston avulla antaa parhaat välineet ehdokkaiden löytymiseen. Suorahakupalvelumme kattaa kaikki hakuprosessin vaiheet valittujen henkilöiden tehtävässä menestymisen seurantaan asti.

…tai kokeile osittaista rekrytointia

Jos haluatte hoitaa rekrytoinnin pääosin itse, voitte antaa toimeksiannon rajatusti. Tällöin voimme työstää hakemuksen, istuttaa sen sisällön eri kanaviin, jotta saamme parhaiten vastaavat tehtävästä kiinnostuneet lähettämään CV:n meille Laura-järjestelmäämme tai teille suoraan. Toimintatavasta riippuen me autamme haastatteluun valittavien osalta teitä tai valitsette itse suoraan haastateltavat ja suoritatte haastattelut itse. Vaihtoehtoja yhteistyölle on useita – ota yhteyttä, niin suunnitellaan rekrytointi teidän tarpeisiin sopivaksi.

Kokeile ja palkkaa – vuokratyöntekijästä vakituiseksi

On mahdollista ja jopa suotavaa, että joissain tapauksissa asiakas haluaa palkata työntekijän vuokrasuhteen jälkeen suoraan itselleen. Mikäli kaikille osapuolille tämä sopii paremmin kuin hyvin, estettä ei ole. Toki näissä tapauksissa keskustelemme työnantajana työntekijän kanssa tilanteesta ja asiakasyrityksen kanssa suoraan, ja määrittelemme sopivan kompensaation erinomaiseksi havaitun työntekijämme menettämisestä.

Vastaamme palkanmaksusta ja lakisääteisistä velvoitteista

Työvoiman vuokrauksessa työntekijämme ovat asiakasyrityksen käytössä tuntiveloitusperiaatteella. Me vastaamme työntekijän palkanmaksusta ja kaikista lakisääteisistä velvoitteista, kuten työterveyshuollon järjestämisestä ja vakuutuksista. Asiakasyritys vastaa puolestaan vuokratyöntekijän työnjohdosta ja työturvallisuudesta.

Noudatamme toiminnassamme kulloinkin voimassa olevia henkilöstöpalvelualan työvoiman vuokrausta koskevia yleisiä sopimusehtoja. Suhteessa työntekijään noudatamme samaa työehtosopimusta kuin asiakasyritys noudattaa suhteessa omiin työntekijöihinsä.

Tilaajavastuulain edellyttämät todistukset ja selvitykset

Tilaajavastuulaki uudistui syyskuussa 2015. Tilaajan selvitysvelvollisuus koskee työvoimanvuokrauksessa käyttäjäyritystä, eli työn teettäjää. Käyttäjäyrityksen on ennen sopimuksen tekemistä hankittava Tilaajavastuulain mukaiset todistukset ja selvitykset vuokratyövoimaa välittävästä yrityksestä. Kaikki tilaajan selvitysvelvollisuuteen kuuluvat todistukset ja selvitykset saat meiltä aina pyydettäessä.

Luotettavuus on laadun tae!

Pyrimme aina läpinäkyvyyteen ja avoimuuteen kaikessa toiminnassamme. Haluamme kehittää omaa toimintaamme ja parantaa kaikin tavoin yhteistyötä. Se on järkevin ja edullisin ratkaisu näissä yritykselle kaikista merkittävimmissä tapahtumissa, joissa henkilöstöstä on kysymys. Siksi pyrimme istumaan alas ja keskustelemaan mahdollisimman tarkasti kaikesta siitä, mitä asiakkuuteen liittyy ja mitä haettavalta henkilöltä vaaditaan. Työntekijän osalta myös tärkeintä on rehellisyys ja avoimuus. Yhteistyö kantaa pitkälle!