Avoimet työpaikat

Palkanlaskija Count Deal Oy:lle Helsinkiin

Etsimme asiakkaallemme Count Deal Oy:lle palkanlaskijaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Kauppakeskus... Lue lisää »

Kirjanpitäjä Count Deal Oy:lle Helsinkiin

Etsimme asiakkaallemme Count Deal Oy:lle kirjanpitäjää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Kauppakeskus... Lue lisää »

CNC-koneistaja Jyväskylän seudulle

Haemme asiakkaallemme Jussi Louko Oy:lle Jyväskylän tehtaalle CNC-koneistajaa, joka pystyy työskentelemään vaakakaraisella... Lue lisää »

Kuorma-autonkuljettaja Palvelupiste AL-Vitonen Oy:lle

Haemme asiakkaallemme Palvelupiste AL-Vitonen Oy:lle kuorma-autonkuljettajaa kappaletavaran jakoon, kuljetusalueena Vantaa ja Pohjois-Helsinki... Lue lisää »

Press Brake Operator/Abkant/Särmääjä

We are looking Press Brake Operators/Abkants for our customers . The work is available in multiple locations in Finland. We are looking for... Lue lisää »

Polkupyörien huoltaja Larunpyörälle Helsingin Lauttasaareen

Haemme asiakkaallemme Larunpyörälle polkupyörien huoltajaa kesäksi Lauttasaareen, Helsinkiin. Larunpyora.com / Bikeimport Finland OY on... Lue lisää »

Pyörämyyjä Larunpyörä -liikkeeseen Helsinkiin

Haemme asiakkaallemme Larunpyörälle pyörämyyjiä kesäksi Lauttasaareen, Helsinkiin. Larunpyora.com / Bikeimport Finland OY on Suomen... Lue lisää »

Kokki TAGin ravintola Vistaan Espooseen

Haemme asiakkaallemme Ravintola Vistaan Espooseen kesäsesonkiin ammattitaitoista kokkia. Ravintola Vista valmistaa herkkuja ja tapahtumia... Lue lisää »

Metallityöntekijä- puikkohitsaaja

Haemme asiakkaallemme Pääkaupunkiseudulle metallityöntekijää, jolla on kokemusta puikkohitsauksesta ja vähintään B-ajokortti. Töitä... Lue lisää »

Ravitsemustyöntekijä Gaius-säätiölle

Haemme asiakkaallemme Gaius-säätiölle ravitsemustyöntekijää lomansijaisuuteen 1.5.2019-31.10.2019. Valittu henkilö palkataan suoraan... Lue lisää »

Autonasentaja/Automekaanikko Soukkaan

Haemme asiakkaallemme, Espoon Soukkaan huhtikuussa avautuvaan Soukan Autokorjaamo ja Autotarvike Oy:n toimipisteeseen ammattinsa osaavaa... Lue lisää »

Levyseppähitsaaja/NC-sorvaaja

Haemme asiakkaallemme Varsinais-Suomeen ammattitaitoista levyseppähitsaajaa, joka hallitsee myös NC-sorvin käytön. Toivomme hakijalla olevan... Lue lisää »

Ruiskumaalaaja Pohjois-Pohjanmaalle

Haemme asiakkaallemme Pikapaja Oy:lle ammattitaitoista ruiskumaalaajaa. Pikapaja Oy on Pohjois-Pohjanmaalla, Pyhäjärven maisemissa toimiva... Lue lisää »

Kotisiivooja Espooseen

Etsimme asiakkaallemme Espooseen kotisiivoojaa. Työ tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten erinomaiset vuorovaikutustaidot ja sujuva... Lue lisää »

Kokki Gaius-säätiö sr, Gaius Ravintolat

Haemme asiakkaallemme Gaius-säätiölle kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2021 saakka, myöhemmin on mahdollisuus toistaiseksi... Lue lisää »

Lämpöpumppu- ja kylmälaiteasentaja

Haemme asiakkaallemme Pääkaupunkiseudulle ammattitaitoista lämpöpumppu- ja kylmälaiteasentajaa. Töitä tarjolla heti. Hakijalta odotamme... Lue lisää »

Tarjoilija Pääkaupunkiseudulle

Haemme asiakkaillemme Pääkaupunkiseudulle ammattitaitoisia tarjoilijoita. Töitä on tarjolla useissa eri kohteissa, erimittaisiin... Lue lisää »

Á la carte -tasoinen tarjoilija Lappiin

Haemme asiakkaallemme Lappiin ammattitaitoista á la carte -tasoista tarjoilijaa! Asiakkaamme on kansainvälisestikin tunnettu hotelli... Lue lisää »

Taksinkuljettaja

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin useita taksinkuljettajia! Asiakkaamme autot kuuluvat tunnetun ja luotettavan toimijan, Taksi Helsingin... Lue lisää »

Are you looking for some new job experiences?

Are you looking for some new job experiences? Looking for a job – permanent or time-limited? Would you like to try working in some... Lue lisää »

REKISTERISELOSTE 25.5.2018

Päivitetty 23.10.2018

Rekisterinpitäjä

Henkilöstövuokraus Rent-X Oy
Tapiontori 1, Tapiolan keskustorni, 02100 Espoo

Y-tunnus: 2137753-6
Kotipaikka: Espoo

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Nina From
Henkilöstövuokraus Rent-X Oy
Tapiontori 1, Tapiolan keskustorni, 02100 Espoo
Puh. 050-567 5580
nina.from@rent-x.fi

Rekisterin nimi
Henkilöstövuokraus Rent-x Oy:n henkilötietorekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rent-X:n keräämien henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on saattaa yhteen työnhakija ja työpaikka. Tätä tarkoitusta varten Rent-X kerää työntekijöistään ja työnhakijoiksi rekisteröityvistä henkilöistä heidän työllistymistään ja oikeaa sijoittamistaan palvelevia tietoja.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä

  • Työnhakijat
  • Työntekijät

Rekisterin tietosisältö

Nimi, ammatti, osoite kotimaassa, osoite Suomessa, henkilötunnus, pankkiyhteys, kansalaisuus, matkapuhelin, sähköpostiosoite, äidinkieli, kielitaito, ajokortti, työkokemus, koulutus, erityistaidot, kiinnostavat työt, harrastukset, terveystiedot, työsuhdetiedot, palkkaus- ja muut edut, verotus- ja muut pidätystiedot, työaika- ja vuosilomatiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään työhakemuksen yhteydessä työnhakijalta tämän suostumuksella. Lisäksi henkilötietoja kerätään työntekijän/työnhakijan suostumuksella tämän työhistoriaa ja työstä suoriutumista sekä ammatillista osaamista koskevia tietoja arvioimalla työntekijältä ja työnantajalta saadun palautteen perusteella.

Tietojen luovutus

Työntekijällä tai hänen valtuuttamallaan on aina oikeus saada työntekijää itseään koskevia tietoja.

Henkilötietorekisterissä olevia tietoja voidaan luovuttaa käyttäjäyritykselle ja rekrytoinnissa rekrytoivalle yritykselle. Tietojen luovutukseen pyydetään työnhakijan suostumus.

Henkilötietorekisterissä olevia tietoja ei luovuteta tai käsitellä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Henkilötietorekisterissä olevia tietoja ei luovuteta suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia, eikä markkina- ja mielipidetutkimusta tai henkilömatrikkelia eikä sukututkimusta varten.

Poikkeuksena tästä ovat Rent-X:n toimistotyöntekijät, joiden työyhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksessa silloin, kun tiedot koskevat rekisteröidyn tehtäviä ja asemaa elinkeinoelämässä ja julkisessa tehtävässä ja tietoja käytetään hänen työtehtäviinsä liittyvän informaation lähettämiseen.

Lakimääräiset tehtävät

Tietojen luovuttamiseen ei tarvita työntekijän suostumusta, mikäli tietojen luovuttaminen perustuu lakiin. Tietojen luovuttamisesta ei myöskään ilmoiteta työntekijälle, eikä työntekijällä ole oikeutta kieltää tietojen luovuttamista.

Ulkopuoliset palveluyritykset

Rent-X:n palkanlaskun hoitaa Toimistopalvelu Irja Frifeldt. Palkanlaskennan osalta henkilötietojen käsittely on ulkoistettu.

Rent-X:n asiakasyritysten luottamusmiesten tiedonsaanti

Rent-X:llä on velvollisuus luovuttaa tietoja käyttäjäyrityksen luottamusmiehelle tilanteessa, jossa vuokratyöntekijän palkasta tai tämän työsuhteeseen liittyvien lakien tai sopimusten soveltamisesta on syntynyt erimielisyyttä. Luottamusmiehellä on oltava vuokratyöntekijän valtuutus tietojen saamiseksi.

Tarkastusoikeus ja virheellisen tiedon korjaaminen

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja rekisteröidystä henkilöstä on tallennettu henkilörekisteriin. Tarkastusoikeus perustuu henkilötietolain 26 §:n. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia häntä koskevan virheellisen tiedon korjaamista.

Tarkastus- ja korjauspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoitettuna. Korjauspyyntö tulee tehdä yksilöidysti siten, että rekisterissä oleva virhe voidaan helposti havaita ja korjata oikealla tiedolla. Pyyntö tulee lähettää osoitteeseen:

Nina From
Henkilöstövuokraus Rent-X Oy
Tapiontori 1, Tapiolan keskustorni, 02100 Espoo

Pyyntö voidaan tehdä rekisteriasioista vastaavalle henkilölle myös henkilökohtaisesti edellä mainitussa osoitteessa. Henkilön on todistettava henkilöllisyytensä tarkastusoikeutta käyttäessään.

Tarkastusoikeutta rekisteröity voi käyttää maksuttomasti kerran vuodessa. Jos rekisteröity haluaa käyttää tarkastusoikeuttaan useammin, perii Rent-X siitä 15 euron suuruisen korvauksen / tarkastuskerta.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto

Säilytetään lukitussa tilassa.

Pääsy lukittuihin tiloihin: Nina From (toimitusjohtaja), Jani Suonpää (henkilöstökonsultti) ja Marika Ahokas (henkilöstöassistentti).

Sähköisesti käsiteltävät tiedot

Rekisteriin pääseminen vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa tiloissa.

Tietojen poistaminen rekisteristä

Vanhentuneet ja tarpeettomat henkilötiedot poistetaan rekisteristä.

Arkaluonteiset tiedot poistetaan rekisteristä välittömästi sen jälkeen, kun käsittelylle ei enää ole laissa säädettyä perustetta.

Tietojen säilyttämisajat

Työnhakijaa koskevia tietoja säilytetään kaksi (2) vuotta, jonka jälkeen tiedot poistetaan rekisteristä.

Yli 60 päivää vanhemmat työhakemukset tai CV:t päivitetään ennen käsittelyä. 

Työntekijää koskevia tietoja säilytetään kymmenen (10 vuotta), jonka jälkeen ne poistetaan rekisteristä.